Фейсбук Колата на временно изпълняващият длъжността ректора на ТУ-Варна проф. Венцислав Велчев

...
Фейсбук
Колата на временно изпълняващият длъжността ректора на ТУ-Варна проф. Венцислав Велчев
Коментари Харесай

Сплашват ректора на ТУ-Варна, колата му осъмна със забити кирки

 Фейсбук Колата на краткотрайно изпълняващият длъжността ректора на ТУ-Варна проф. Венцислав Велчев е осъмнала с две кирки, забити в предния похлупак и покрива на автомобила, научи Varna24.bg .

Новината показа брачната половинка на Велчев Светлана Лесидренска, която разгласява фотография в обществената мрежа и следния коментар:

“Това е нашата кола... Явно, че кандидат-ректорската акция е в разгара си. Вече сме на стадий – пристигнаха тези с кирките и лопатите! "

Когато кирки се забиват в колите на ректори на държавни висши учебни заведения е време за сериозен спор в обществото! И за реакция против анонимното зло, което се крие там!, разясниха от Сдружение за европейско качество във висшето обучение.

Припомняме, че общото заседание на Технически университет Варна избра проф.д-р инж. Венцислав Вълчев за ректор на висшето образователно заведение с мандат 2015-2019 година. Новият ректор завоюва изборите с болшинство от 95 гласа след второ гласоподаване на съвещанието, извършено на 22 март.

С решение от 3 май обаче Варненският областен съд удостовери решението на Районния съд от 22 февруари, че проф. Росен Василев е законният ректор на Технически университет – Варна. По този метод магистратите на втора инстанция взеха решение, че уволнението му е нелегално.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР